Welkom op onze website

Start seizoen 2022-2023

We hebben – in tegenstelling tot voorgaande jaren – opnieuw een “normaal” voetbalseizoen achter de rug. Teneinde ook het nieuwe seizoen in optimale omstandigheden te kunnen aanvatten zijn we bij FCE Kuurne reeds volop bezig met de nodige voorbereidingen te treffen. 

Evenementen en activiteitenkalender

Inschrijvingen seizoen 2022-2023

Bevestig je inschrijving en bestel je kledij hier! 

 

Ik schrijf me in !

Inschrijvingen Voetbal- & Keeperstage zomervakantie

Bevestig je inschrijving hier ! 

 

Ik schrijf me in !

Zin om te voetballen ? Geïnteresseerd om eventueel FCE Kuurne te vervoegen ?

Ben je tussen 5 en 18 jaar ? Kriebelt het om te voetballen ?  Je durfde echter tot nu toe de stap niet zetten om je in te schrijven bij een club of je zoekt een andere club ?

Dan is FCE Kuurne zeker iets voor jou !

FCE Kuurne is namelijk een sfeervolle en lokaal verankerde Kuurnse voetbalvereniging met een sterke en kwaliteitsvolle jeugdwerking. De jeugd krijgt er alle kansen om zich ten volle te ontplooien en dit zonder druk of prestatiedrang. We kunnen hiervoor bovendien gebruik maken van een mooie en ruime sportaccommodatie met sedert afgelopen seizoen ook een kunstgrasveld. 

Wij werken bij FC Eendracht Kuurne reeds volop naar volgend seizoen toe. Teneinde de continuïteit van onze unieke jeugdwerking te garanderen en verder uit te bouwen staan wij open voor extra nieuwe spelers.
Onze FCEK jeugdwerking is gebaseerd op een unieke visie met name een kwaliteitsvolle jeugdopleiding aanbieden gebaseerd op de individuele persoonlijke ontwikkeling van iedere eigen jeugdspeler.

Bij ons krijgt eigen jeugd alle kansen om zich te ontplooien. EIGEN JEUGD primeert !!!

Wil je het eens zonder druk of op een hoger niveau proberen ? Zoek je een club met een sterke en kwaliteitsvolle jeugdwerking ? Wil je één van onze ploegen versterken ?

Dan ben jij de speler die we zoeken ! 

Wens je meer info of een afspraak ? Contacteer ons dan vrijblijvend met vermelding van een telefoonnummer waarop we u eventueel kunnen bereiken indien gewenst.

Met dank aan onze hoofdsponsors

Inschrijvingen seizoen 2022-2023

Bevestig je inschrijving en bestel je kledij hier ! 

 

Ik schrijf me in !