Gratis abonnementen seizoen 2024-2025

"Ollemoale tope noar FCE KUURNE"

Kuurne de sportgemeente, FC Eendracht Kuurne the place to be !!!

Ook bij FCE KUURNE in 3e en 4e provinciale is het plezant !

  • FC Eendracht Kuurne , de ploeg waar eigen jeugd nog belangrijk is en centraal staat. Sedert een 10 tal jaar heeft FC Eendracht Kuurne volledig de kaart van de eigen jeugd getrokken. Sedert een 2 tal jaar begint zich dat vruchten af te werpen met een 30 tal Kuurnse jongeren van 17 tot 22 jaar die het voorbije seizoen speelminuten in de Kuurnse eerste ploegen kregen.
  • In het seizoen 2022-2023 mocht Kuurne A de titel in 4e provinciale vieren terwijl Kuurne B, een nieuw opgestarte B ploeg met vooral eigen jongeren in 4e provinciale menigmaal voor de verrassing kon zorgen en menige ervaren ploegen het vuur aan de schenen kon leggen. Dat Kuurne leeft bewezen de 600 aanwezigen bij de topper Kuurne A – Langemark en de 907 aanwezigen bij de slotmatch en titelviering die volledig in het teken van 900 jaar Kuurne stond.
  • In het seizoen 2023-2024 maakte Kuurne A zijn debuut in 3e provinciale en streed het grootste gedeelte van de competitie als promovendus mee voorin en miste pas in de slotminuten van de competitie een meer dan verdiend eindrondeticket. Kuurne B kon opnieuw menige ploegen verrassen en haalde in de tweede seizoenshelft liefst 13x puntenwinst op 15 wedstrijden.

Zoals elke lokale ploeg spelen onze ploegen hun thuismatchen voor meestal een  60 à 80 tal toeschouwers. De grote concurrentie van rechtstreekse  voetbalwedstrijden uit de Jupiler Pro League of buitenlandse competities op zaterdag-  en zondagnamiddagen en avonden houden vele potentiële toeschouwers / voetbalsupporters thuis. Bijkomend gaan veel mensen niet meer naar het provinciale amateurvoetbal omdat deze clubs zich vooral met  voetballers van buiten de gemeente vormen en de eigen jeugd geen kansen krijgen. Bij FCE Kuurne is dit anders, de Kuurnse jeugd krijgt volop kansen. Bovendien zijn er ook heel wat interessante wedstrijden, zowel in 3e en 4e provinciale, tegen de buren van bijvoorbeeld Heule, Hulste, Kortrijk, Stasegem, …

Dit aantal toeschouwers willen wij via deze speciale actie proberen te verhogen.

Om aan zo veel mogelijk ouders, supporters en sympathisanten van FC EENDRACHT KUURNE de kans te geven  de wedstrijden bij te wonen, biedt FC EENDRACHT KUURNE voor het seizoen 2024-2025 gratis abonnementen aan.

Deze abonnementen zijn zowel geldig voor de A-ploeg in 3e provinciale als voor de B-ploeg in 4e provinciale en bedoeld voor de inwoners van Kuurne en buurgemeenten.

Profiteer van deze actie en kom samen met vrienden onze Kuurnse eerste ploegen bij hun thuiswedstrijden aanmoedigen. Samen naar het Kuurnse voetbal en op die manier het sociaal gebeuren in Kuurne verstevigen, dat is ons doel !

Hoe kan een gratis abonnement van FC EENDRACHT KUURNE verkregen worden ?

Het volstaat om voor 15 augustus 2024 via het formulier op website van FC EENDRACHT KUURNE het gratis abonnement aan te vragen.

Op vertoon van de identiteitskaart kan nadien het gratis abonnement afgehaald worden in de kantine, op donderdag 22 en 29 augustus tussen 19h00 en 21h00 of op zaterdag 25 augustus tijdens de startdag (10h00 tot 18h00).

Let wel : 1 abonnement per identiteitskaart.

Hartelijk welkom op de wedstrijden van FC EENDRACHT KUURNE.

We eindigen zoals we begonnen : KUURNE, de sportgemeente bij uitstek !!! En bij FC EENDRACHT KUURNE is het plezant !

“Ollemoale tope noar FCE KUURNE” dus !

Aanvraag gratis abonnement