Clubnieuws

Laatste nieuws

Onze nieuwe T1 is Davy Vangheluwe geworden. Davy is 7 jaar T2 bij Emelgem-Kachtem geweest waarvan de helft onder meer met Eddy Verbeeck, één van de bekendste trainers in de provinciale reeksen. Daarna was hij tot vorig seizoen een kleine 5 seizoenen T1 bij Dentergem waar hij in die 5 seizoenen (4,5 seizoenen) 3x eindronde behaald heeft. Momenteel traint hij sedert dit seizoen de Provinciale Beloften van Wevelgem City. Veel succes Davy !

De Quality Sports Double Pass Audit is ondertussen achter de rug ! Indien we erin slagen die met succes af te ronden (wat zeer moeilijk zal zijn gezien de nog strengere voorwaarden) zal die toelaten om de komende jaren opnieuw provinciaal jeugdvoetbal te spelen. Het resultaat is binnen enkele weken gekend ! We hopen alvast op een goede afloop ! 

Onze voorzitter Germain Vandesompele mocht zopas deze trofee in ontvangst nemen voor zijn jarenlange inzet voor de sport in Kuurne. Proficiat Germain !  

Nieuwsbrief

Het in leven roepen van een FCEK nieuwsbrief  is bij verschillende ploegen, verschillende ouders met veel enthousiasme ontvangen en positief onthaald in zoverre dat wij op regelmatige tijdstippen in de toekomst her en der wat clubinformatie via dit kanaal willen met jullie delen.

Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwsbrief december 2019

Evenementen en activiteitenkalender

VOLGENDE THUISWEDSTRIJD

Nog te bepalen

PAASTORNOOI 2020

Afgelast ! Hopelijk tot volgend jaar !

 

 

SOCCERFUN STAGE EENDRACHT KUURNE

Zomervakantie : kwaliteit en plezier gegarandeerd

Heerlijke Voetbalstage van 17 tem 21 augustus

Interesse ? Hier vindt U meer info

VERRASSINGSEVENEMENT

Vrijdag 10/07 !!! (later meer)

 

Hou alvast deze datum vrij !